همیشه برای کاربران این سوال مطرح است که کدام آنتی ویروس قوی تر ، سریع تر است ؟!
پاسخ به این سوال به عوامل متختلفی بستگی دارد مانند :
1- نوع سیستم عامل شما
امروزه با وجود دستگاه های دیجیتال گوناگون هر شرکت برای محصول مورد نظر خود از یک سیستم عامل استفاده می کند مانند:
1-1 Windows
1-2 Mac
1-3 Android
1-4 IOS
2- میزان رم دستگاه شما
هر دستگاه برای اجرای برنامه های موجود بر روی سیستم عامل شما به میزان قابل توجهی رم دارد تا سرعت کار با آن قابل تحمل باشد. (میزان استاندارد برای Windows و Mac حداقل 4GB)
3- میزان برنامه ها نصب شده بر روی سیستم شما
هر کاربر روزانه با برنامه های مختلفی بر روی سیستم عامل خود کار می کند در صورتی که تعداد این برنامه ها زیاد است و سیستم عامل شما بدون آنتی ویروس کند و سنگین است در انتخاب آنتی ویروس خود دقت کنید. معمولا برای چنین دستگاه هایی از آنتی ویروس ESET استفاده می کنند.
4- نوع برنامه های مورد استفاده شما (اتوکد ، فتوشاپ ، آفیس و …)
برنامه هایی که کاربران بر روی سیستم عامل خود نصب می کنند و روزانه با آن کار می کنند در انتخاب آنتی ویروس بسیار مهم است مثلا فقط برنامه اتوکد به 8GB رم نیاز دارد تا کار با آن قابل تحمل باشد و یا فتوشاپ به 1GB رم و آفیس 2GB رم . حال میزان رم مورد نیاز خود سیستم عامل و برنامه های جانبی و آنتی ویروس را به آن اضافه کنید !!!
5- راحت بودن کاربر با محیط کاربری آنتی ویروس
برخی از کاربران از نظر محیط کاربری و آسان بودن کار با آن ، آنتی ویروس خود را انتخاب می کنند. مثلا یک کاربر معمولی که چندین سال است از آنتی ویروس های کسپرسکی استفاده می کند بخواهد از آنتی ویروس بیت دیفندر استفاده کند در همان هفته اول آنتی ویروس بیت دیفندر را پاک می کند و یا بر عکس. به همین دلیل است که شرکت های تولید کننده محصولات آزمایشی را در وب سایت خود قرار می دهند تا کاربر عملکرد آن را بر روی دستگاه خود آزمایش و بعد اقدام به خرید نماید.
حال در این بخش عملکرد آنتی ویروس های مختلف بر روی سیستم عامل ویندوز بر اساس سه فاکتور حفاظت ، قدرت و کارایی مقایسه می کنیم :
1- عملکرد آنتی ویروس های مختلف بر روی Windows 10 :
2- عملکرد آنتی ویروس های مختلف بر روی Windows 8 ، 8.1 :
3- عملکرد آنتی ویروس های مختلف بر روی Windows 7 :
درج دیدگاه
برای درج دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.